Models de negoci des de la recerca en salut mental: Xerrada i Q&A obert

Trobada virtual sobre models de negoci des de la recerca en salut mental

Quart Breakfast&Learn de la Xarxa TECSAM, el nostre cicle de trobades virtuals que giren entorn de la transferència i la valorització del coneixement.

En aquesta ocasió, resoldrem dubtes i inquietuds i oferirem informació sobre “Models de negoci des de la recerca en salut mental” amb una xerrada i Q&A obert a càrrec de Jesús Purroy, Director a Inveniam, biòleg molecular i emprenedor.

Purroy compartirà el seu coneixement i resoldrà dubtes en directe sobre models de negoci, valorització i transferència amb especial focus en l’àmbit de la recerca en salut mental.

Purroy és llicenciat en biologia molecular i emprenedor amb dues empreses pròpies. Actualment, és director d’Inveniam, on assessora emprenedors i projectes especialment aquells dedicats al desenvolupament de tecnologia basada en les ciències de la vida.

Si teniu qualsevol dubte, si us plau poseu-vos en contacte amb l’equip ​de Coordinació de la Xarxa TECSAM (judit.lopez@sjd.es, iris.mauricio@sjd.es)

PROGRAMA:

9:00h – Benvinguda als Breakfast&Learn de la Xarxa TECSAM

9:10h -Presentació: “Models de negoci des de la recerca en salut mentla. Xerrada i Q&A obert”, a càrrec de Jesús Purroy, Director a Inveniam, biòleg molecular i emprenedor

9:45h – Precs i preguntes

10h – Fi de la sessió
 

Xarxa TECSAM

Formulari d'inscripció

INFORMACIO IMPORTANT

Sessions / Debats

  • Dimecres 9 de febrer de 2022 a les 9h
  • Virtual

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Innovació, Jornada

Scaleup Talk amb Emma Gassol d'AdBio Partners

Cursos, Innovació

d-HEALTH Barcelona