Mobile World Congress 2022 de Barcelona

El Mobile World Congress (MWC) torna aquest dilluns amb una agenda repleta de novetats. Després de la seva cancel·lació en 2020 i la celebració d’una edició en petit format en 2021 pel coronavirus, la Fira de Barcelona torna a acollir el congrés de telefonia mòbil, que se celebra fins a aquest dijous, dia 3.

Al llarg dels quatre dies que dura el congrés, es donen conferències des de les 9 del matí i fins a les 19:30 hores. Les presentacions d’enguany es repartiran en franges que aniran des de la mitja hora fins a les dues hores de durada, i tractaran temes com el 5G, el Metaverso o la Intel·ligència Artificial.

A més, es donaran exposicions en format físic, virtual i híbrid. Per a albergar aquests esdeveniments, el MWC 2022 compta amb diverses sales i pavellons que, segons la GSMA, associació organitzadora de l’esdeveniment, ocuparan tres vegades més espai que l’edició del 2021.

Entre els convidats d’enguany es troben noms de la talla de Google, Vodafone, Huawei o Orange. També, hi haurà temps per a 4TFN, la secció de ‘startups’ que tracta de donar suport a negocis emergents i promoure la integració entre empreses. Les conferències, exposicions i lliuraments de premis vinculades a aquest programa es distribuiran entre el quatre dies que durarà el congrés.

 

Associació GSM

INFORMACIO IMPORTANT

  • Dilluns, 28 de febrer — 9.30-19.30 Martes, 1 de març — 9.00-19.00 Dimecres, 2 de març — 9.15-18.00 Dijous, 3 de març — 9.30-15.45
  • Fira de Barcelona

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Innovació, Jornada

Scaleup Talk amb Emma Gassol d'AdBio Partners

Cursos, Innovació

d-HEALTH Barcelona