L’IISPV CELEBRA EL SEU PRIMER SEMINARI CIENTÍFIC

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) ha celebrat el dia 23 de gener la primera sessió del Seminari Científic IISPV 2017 a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. És voluntat de l'institut que aquestes sessions vagin tenint lloc un cop al trimestre.

Aquest primer seminari, ha estat inaugurat pel Dr. Jordi Salas, Responsable del Grup de Nutrició Humana de l'Institut i de la URV i ha comptat amb l'assistència de més de 60 investigadors.

S'ha estructurat el seminari en dues parts, en la primera part els investigadors han pogut gaudir de la ponència magistral del Dr. Joan Sabaté, Professor de Nutrició de la Universitat de Loma Linda (Escola de Salut Pública) de California i en la segona part hi ha hagut quatre ponències d'investigadors del propi Institut de diferents àmbits i de nivells de carreres diferents per tal de donar cabuda a tothom.

                                                                                                 

La clausura del Seminari ha estat a càrrec del Dr. Joan J. Vendrell Ortega, nomenat recentment Director de l'IISPV i el qual ha remarcat la importància d'aquests seminaris pel fet de poder intercanviar idees i resultats dins de la comunitat científica .

Aquests Seminaris compten amb el recolzament d'una Comissió que ha estat creada per tal de donar embrenzida al Cicle que es vol portar a terme.

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments