La Psiquiatra Irene Moreno (beca predoctoral IISPV), va ser guardonada amb el premi Best Oral Communication””

La psiquiatra de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, que disfruta d’una beca predoctoral de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, Irene Moreno, va ser guardonada amb el premi "Best Oral Communication" durant la celebració del congrés internacional "European Meeting on Women’s Mental Health", celebrat els passats 7 i 8 de maig a Barcelona.
Durant el congrés, organitzat per la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental i el Grup de Treball i Recerca en Dona i Salut Mental, es van presentar en forma de comunicacions orals més de 10 projectes de recerca per psiquiatres i psicòlegs d’arreu del món.
Irene Moreno va presentar els resultats preliminars del projecte titulat "Prolactin and cortisol levels and clinical symptoms in young people at clinical high risk of psychosis: are there sex differences?" tutoritzat pel Dr. Javier Labad.
Els resultats d’aquest projecte mostren que existeixen diferències entre homes i dones en la relació als nivells hormonals de prolactina i cortisol i els símptomes clínics en pacients amb un estat mental d’alt risc, és a dir amb alt risc de desenvolupar una patología psiquiàtrica.

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments