La Fundació rep propostes de malalties per elegir la temàtica de La Marató 2018 i 2019

La Fundació La Marató de TV3 obre una convocatòria de propostes de malalties per triar les que centraran les edicions 2018 i 2019 del programa. La crida està oberta a associacions de pacients i de familiars de malalts, així com també a les entitats de recerca, societats científiques i de professionals de l'àmbit de la salut inscrites en el Registre d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia

Les propostes -presentades entre el 8 i el 29 de maig, a través d'un formulari a la web de La Marató- seran valorades per la Comissió Assessora Científica de la Fundació i presentades al Patronat, que decidirà, finalment, les malalties que centraran els programes dels anys 2018 i 2019.

Per setena vegada, la Fundació fa aquesta crida a la societat amb l'objectiu de promoure la participació en tot el procés de La Marató. Les propostes de malalties recollides en les crides anteriors han contribuït a determinar els temes del programa solidari des del 2006. 

Les bases de la convocatòria i el formulari de presentació de propostes són al web de la Fundació La Marató, www.tv3.cat/marato.

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Congressos

COMUNITAT de Transferència CERCA #04

Conferències, Congressos, Convenció

Health Revolution Congress