La Dra. Bulló rep l’Ajut per a Projectes de recerca” de l’Institut Danone”

La Dra. Mònica Bulló, Investigadora de la Unitat de nutrició humana: Prevenció i Epigenètica de l'IISPV rep l'"Ajut a Projectes de recerca" de l'Institut Danone 2017 per al projecte titulat: "Efecto de la dieta Mediterránea sobre los cambios en la composición y funcionalidad de la microbiota intestinal".
El passat dia 14 de desembre tingué lloc l'Acte acadèmic pel lliurament dels premis que comptà amb la inauguració a càrrec del Dr. D. Jesús Fernández Crespo, Director del Instituto de Salud Carlos III, i de la Sra. Dª. Emma Sánchez Pérez, Subdirectora General de Higiene y Seguridad Alimentaria de la Comunitat de Madrid.
La doble finalitat d'aquests Premis i Ajuts és impulsar la recerca en l'àmbit de l'alimentació, la nutrició i la salut, i posar en rellevància la recerca científica realitzada i afavorir l'accés de joves científics a la mateixa.
Aquests ajuts, de dos anys de durada, aporten 80.000 € per la realització de projectes de recerca científica, i els grups de recerca seleccionats destinaran major part de la subvenció a facilitar l'accés a la recerca als científics en període de formació.  
 height=167

INFORMACIO IMPORTANT