Un estudi coordinat pels doctors Ricardo Closa i Joaquín Escribano, de la Unitat de Recerca en Pediatria, Nutrició i Desenvolupament Humà de la URV i investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili posa de manifest que els nadons que consumeixen més proteïnes durant els sis primers mesos de vida tenen un ronyó un 10% més gran que la resta. El treball forma part del projecte europeu que es va iniciar el 2002 (EU Childhood Obesity Project), en el que s’estudia la relació de la ingesta de les proteïnes administrades els primers mesos de vida en la posterior programació metabòlica. El treball ha estat publicat a la revista Kidney Internacional, de l’editorial Nature de gran impacte internacional en el camp de la nefrologia.
INFORMACIO IMPORTANT
Congressos, Innovació
Jornada
Innovació
Galeta | Durada | Descripció |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |