L’augment de la ingesta de proteïnes en nadons incrementa el volum del ronyó dels infants

Un estudi coordinat pels doctors Ricardo Closa i Joaquín Escribano, de la Unitat de Recerca en Pediatria, Nutrició i Desenvolupament Humà de la URV i investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili posa de manifest que els nadons que consumeixen més proteïnes durant els sis primers mesos de vida tenen un ronyó un 10% més gran que la resta. El treball forma part del projecte europeu que es va iniciar el 2002 (EU Childhood Obesity Project), en el que s’estudia la relació de la ingesta de les proteïnes administrades els primers mesos de vida en la posterior programació metabòlica. El treball ha estat publicat a la revista Kidney Internacional, de l’editorial Nature de gran impacte internacional en el camp de la nefrologia.

L’augment de la ingesta de proteïnes en nadons incrementa el volum del ronyó dels infants

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Congressos

COMUNITAT de Transferència CERCA #04

Conferències, Congressos, Convenció

Health Revolution Congress