Jornada Trimestral de Formació: Estimulació multisensorial: com comunicar-nos amb el nostre entorn””

Dia: 18 de febrer 2016
Hora: 9:00 – 14:00 hs
Lloc: Aula Magna – Facultat de Medicina i Ciències de la Salut – C/ Sant Llorenç, 21 – 43201 Reus
Organitza: Hospital Universitari Institut Pere Mata
La jornada és gratuïta – Les inscripcions s'acceptaran per rigorós ordre d'arribada
Data límit de inscripció: 12 de febrer de 2016

Els sentits formen part de la nostra existència. Tota experiència humana depèn de la nostra habilitat per fer-los servir. Estem permanentment envoltats d'estímuls sensorials i la interpretació que fem cada un de nosaltres de la informació que ens arriba pels sentits i interpretada pel nostre cervell és el que dóna sentit a la nostra vida quotidiana.
Si a més dels problemes psiquiàtrics, de comunicació i cognitius que presenten les persones que atenem en els nostres serveis afegim els problemes en el seu processament sensorial, la interpretació que puguin fer del món pot arribar a desencadenar greus problemes de comportament.

Les conferències, comunicacions i experiències que es presentaran en aquesta jornada aportaran coneixements i estratègies per entendre com el nostre cervell realitza aquest procés i poder plantejar intervencions pràctiques en aquest àmbit.
L'estimulació sensorial consisteix en proporcionar a la persona a partir d'experiències quotidianes i utilitzant elements tècnicament senzills o a vegades molt complexos la possibilitat de comunicar-se amb el seu entorn, al nivell que sigui capaç i proporcionar-li benestar emocional.

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT