Jornada sobre nous models de negoci, innovació, emprenedoria, startups, tecnologia i tendències del sector agroalimentari

La jornada serà moderada per Mario Sánchez, divulgador científic i tecnòleg alimentari (https://www.mariosanchez.es/)

Programa de la jornada:

9:15 h-  Acreditacions

9:30 h-  Benvinguda a càrrec de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita

9:35 h-  “El food design com a motor d’innovació” a càrrec de Mariana Eidler, Food Design Lab Director (Elisava) i co-founder de Fork.

10:00 h-  “La recuperació d’ingredients de valor afegit. El model de negoci d’Ingredalia”. Miguel Ángel Cubero, CEO d’Ingredalia, Startup guanyadora dels Premis Ingenia Startup.

10:20 h- “La proteïna, canvi de paradigma”. Conversa amb Jordi Calbet, CEO de Iberinsect i Mario Muñoz, CEO de MicroAlgae.

10:50 h- “Startups: la necessitat de la tecnologia i la innovació per a l’alimentació del futur”.

Humbert Conti- CEO de Kensho

Mayte Corbinos- CEO Amar81

Víctor Manuel Sánchez- CEO Sorbos  

11:30 h- “Recerca i transferència de la URV en l’àmbit del food sector”.

 Àngels Luque- Tècnica d’enllaç de la Unitat de Valorització de la FURV

 Blanca Santomás– Sales Manager a NT Sensors (spinoff URV)

11:50 h- Conclusions i cloenda

12:00 h- Cafè i networking

*Es preveu torn de preguntes després de cada intervenció.

En el cas que estigueu interessats en participar a la jornada podeu omplir el formulari d’inscripció en AQUEST ENLLAÇ

Organitza el Hub FoodTech & Nutrition, amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili.

Més informació Programa de la Jornada

INFORMACIO IMPORTANT

  • dijous 21 de setembre de 9:15h a 12h
  • Centre de Convencions Fira Reus Events. Foyer Marià Fortuny. Avinguda de Bellissens, 40. 43204 Reus