Investor Pitch Coaching maig 2018

Dia: dimecres, 23 de maig del 2018
Hora: 10.00 h a 14.00 h
Lloc: Payment Innovation Hub
Pier 01 – Palau del Mar . Pl. Pau Vila, 1 – 08003 Barcelona
Inscripcions fins al 22 de maig
Gratuït

Dedicarem la primera part de la sessió a escoltar el pitch (de 5 minuts i amb powerpoint) i donar feedback a 6 startups pre-seleccionades amb criteris d'invertibilitat i segons l'interès pedagògic (aquells que sigueu seleccionats ho sabreu el mateix dia del taller, així que vingueu tots ben preparats!).

La segona part de la sessió treballarem en grups de 3 de manera que tots els participants podreu practicar el vostre pitch (d'un minut i sense powerpoint) i donar-vos feedback entre vosaltres.

El treball previ fet amb les 6 startups seleccionades servirà a la resta de participants per entendre com millorar el seu propi pitch.

A través de les 6 seleccionades treballarem tres aspectes: primer ajudarem a polir l'estructura, el què dir i en quin ordre, després entrarem en els detalls i per últim ens focalitzarem en la manera de transmetre, és a dir, en l'energia i el llenguatge no verbal.

L'objectiu és que tots els assistents aconseguiu un pitch que sigui entenedor (clar) i engrescador (càlid), així com d'ajudar-vos a treure la pressió del damunt per tal que seduïu a l'inversor tant o més que el vostre projecte.

La sessió serà conduïda per Sergi Mora, coordinador Start-Up Catalonia i autor de "El Pitch Ganador", i tindrà lloc a les instal·lacions del Payment Innovation Hub (Pier01).

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT