Innovation Workshop – SECPHO – Professionals de la fotònica

Durant aquesta jornada els professionals sanitaris i investigadors de centres sanitaris de recerca podran presentar els seus reptes d'innovació amb tecnologies fotòniques a empreses del clúster SECPHO, professionals de la fotònica i inversors, representant una oportunitat única per explorar el seu potencial per crear projectes d´innovació col·laboratius i establir sinèrgies que puguin aportar noves perspectives als seus projectes de recerca aportant finalment solucions integrals i molt competitives al mercat.

Introduïm una NOVETAT molt interessant!: L'entrada del clúster SECPHO a un programa europeu ofereix als participants la possibilitat d'obtenir finançament a fons perdut pel desenvolupament dels seus projectes d'innovació amb tecnologies fotòniques.

01 – 30 Septiembre_Proceso de acompañamiento del profesional sanitario para la definición del reto de innovación tecnológica y enfoque de su idea.

09 Octubre_Workshop en el que profesionales sanitarios e ingenieros ópticos se encuentren para montar proyectos de innovación colaborativos. 4 áreas temáticas según los intereses de los profesionales sanitarios. Sesiones de debate.

Més informació Contacte

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Innovació, Jornada

Scaleup Talk amb Emma Gassol d'AdBio Partners

Cursos, Innovació

d-HEALTH Barcelona