Innovation Workshop – SECPHO – Professionals de la fotònica

Durant aquesta jornada els professionals sanitaris i investigadors de centres sanitaris de recerca podran presentar els seus reptes d'innovació amb tecnologies fotòniques a empreses del clúster SECPHO, professionals de la fotònica i inversors, representant una oportunitat única per explorar el seu potencial per crear projectes d´innovació col·laboratius i establir sinèrgies que puguin aportar noves perspectives als seus projectes de recerca aportant finalment solucions integrals i molt competitives al mercat.

Introduïm una NOVETAT molt interessant!: L'entrada del clúster SECPHO a un programa europeu ofereix als participants la possibilitat d'obtenir finançament a fons perdut pel desenvolupament dels seus projectes d'innovació amb tecnologies fotòniques.

01 – 30 Septiembre_Proceso de acompañamiento del profesional sanitario para la definición del reto de innovación tecnológica y enfoque de su idea.

09 Octubre_Workshop en el que profesionales sanitarios e ingenieros ópticos se encuentren para montar proyectos de innovación colaborativos. 4 áreas temáticas según los intereses de los profesionales sanitarios. Sesiones de debate.

Més informació Contacte

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments