Iniciativa de recaptació de fons del GRUP TransPal per fer front a la COVID-19

En les últimes setmanes hem sigut testimonis d'una onada de solidaritat per part de les empreses privades que, en veure parada la seua activitat, han ofert el seu suport per a pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària.

La crisi de la COVID-19 també ha promogut que moltes empreses treguin el seu costat més solidari per ajudar a suavitzar les conseqüències socials generades per la pandèmia.

L'emergència sanitària i social que estem patint ha provocat noves realitats i noves necessitats sobretot per les persones que ja tenien una situació molt vulnerable. Per això és molt important la implicació de tots els actors de la societat, i les empreses no s'han quedat enrere donant suport a diversos centres i programes de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Aquest és el cas de l'empresa Ahora Residuos de GrupTranspal que s'uneix a la lluita contra el la Covid-19 posant en marxa una campanya solidària en què les empreses que vulguin participar, podran realitzar una donació amb una senzilla acció: reciclant els seus palets. Volem fer partícips d'aquesta iniciativa a tots els nostres clients, i altres empreses que s'hi vulguin sumar, de manera que podran decidir quina quantitat desitgen aportar de l'import de les recollides de palets que els realitzem durant els mesos d'abril i maig.

Aquesta recaptació de fons va destinada a la recerca que han proposat els investigadors de l'IISPV per la lluitar contra la Covid-19. L'IISPV treballa conjuntament amb l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l'Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili, per trobar noves eines per combatre el SARS-CoV-2.

En els moments de crisi és quan es veu el costat més humà de les persones i, en aquest cas, del sector empresarial.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Més informació

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Congressos

COMUNITAT de Transferència CERCA #04

Conferències, Congressos, Convenció

Health Revolution Congress