Infoday H2020 – Food & Biotechnology

Dia: 23 de febrer 2016
Lloc: Sala d'Actes del CTNS (Centre Tecnològic de Nutrició i Salut), a Reus.
Organitza: Oficina Tarragona Regió del Coneixement

En primer terme intervindrà Cristina Peña d'ACCIÓ, Gestora de Projectes R+D+i Internacionals de Bioeconomia i Salut de l'H2020. Després serà el torn del Punt Nacional de Contacte de l'H2020 en Repte Social 2 (Food) i Biotechnology (LEIT), Andrés Montero Aparicio, de l'INIA.

També comptarem amb el testimoni d'un cas d'èxit de projecte de Food, el Bioclaims. en aquest cas del 7è Programa Marc. L'experiència ens l'explicarà l'Àurea Rodríguez, responsable del projecte al CTNS. L'Ignasi Salvadó, Cap d'Àrea d'I+D+i de la URV obrirà i tancarà la jornada.

Més informació de la jornada Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Inscriu-te
Afeqir a la teva agenda