Grup Interdisciplinari del CCMC de Professionals vinculats a la Salut

En l’àmbit sanitari, els equips són cada cop més interdisciplinaris. La tecnologia avança, s’aposta per la innovació i, a més dels tradicionals perfils professionals (metges, infermeres, farmacèutics, etc.), se n’hi incorporen d’altres, com ara enginyers biomèdics, bioinformàtics, biofísics, titulats en biomedicina o en ciències ambientals, entre d’altres. Es tracta de professionals que sovint treballen als centres sanitaris o centres de recerca i universitats de Catalunya,  col·laborant en l’assistència i la investigació i desenvolupant procediments, productes o solucions en diferents àmbits relacionats amb la salut.

En aquest sentit, coincidint amb el Dia Mundial de la Biotecnologia, el proper 16 de juny a les 18h presentarem el Grup Interdisciplinari de Professionals vinculats amb la Salut (GIPS).

Aquesta nova iniciativa del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya té la missió de promoure la interacció dels professionals (sanitaris i no sanitaris) perquè siguin capdavanters en innovació clínica i recerca centrades en les necessitats dels pacients i perquè assoleixin els millors resultats en salut, científics i acadèmics. Ens agradaria molt que ens poguessis acompanyar aquest dia.

Programa i inscripció

El GIPS està format per professionals graduats o llicenciats, les tasques i funcions dels quals estan relacionades directament o indirecta amb la salut de les persones. Professionals que mantenen una col·laboració regular i necessària amb metges i amb altres professionals sanitaris i que contribueixen a la creació de coneixement i a la presa de decisions clíniques amb aportacions des d’altres camps (enginyeria, física, matemàtica, biologia, biotecnologia, etc.).

T’animem a fer-te’n membre!

Grup Interdisciplinari de Professionals vinculats amb la Salut (GIPS) i Consell de Col·legis de Metges de Cataluyna (CCMC)

INFORMACIO IMPORTANT

Innovació, Jornada

  • 16/06/2022 -- 18:00h
  • Sala d'actes del CoMB, Passeig de la Bonanova, 47 Barcelona