Fes recerca amb el Dr Salas, la Dra Bulló i la Fundació La Marató TV3 a l’IISPV i Hospital Sant Joan de Reus

Avui 12 d'abril 2018, ha tingut lloc a les instal·lacions de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR) la visita de la Marató TV3 amb l'objectiu d'acostar els ciutadans a la recerca finançada per la Fundació. Han estat una veintena de persones que han visitat les estances de recerca.

Els participants han pogut recórrer acompanyats dels doctors Jordi Sales i Mònica Bulló, investigadors responsables del projecte finançat per la Marató, titulat: " Nous predictors de malaltia coronària: micropartícules endotelials, funcionalitat de les partícules d'HDL i composició de les membranes cel·lulars", les diferents àrees de les institucions científiques on treballen els investigadors premiats per La Marató.

Després d'haver conegut les dades científiques explicades, els participants han pogut gaudir de la demostració en directe de la recerca, fent-se proves de mesura d'impedància amb la nutricionista Dra. Nerea Becerra i amb la Dra. Lucía Camacho, Dietista, han pogut fer preguntes sobre la dieta mediterrània.

Part del recorregut ha estat visitar els laboratoris de cromatografia i les ciències òmiques del COS de la URV.

Els ciutadans han pogut veure d'a prop les diferents àrees de les institucions científiques on treballen els investigadors premiats per La Marató. És una bona oportunitat per comprovar la feina que s'està fent i per donar suport als investigadors que hi treballen.

El projecte el duen a terme els investigadors de la Unitat de nutrició humana: Prevenció i Epigenètica de la qual en són els responsables.

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments