Estratègies de divulgació i comunicació científíca en el temps de la postveritat

Lloc: CosmoCaixa Barcelona, Sala Àgora – c/ Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona
Dia: dijous, 12 d'abril de 2018
Hora: de 09.00 h a 15.30 h

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", organitza la jornada "Debat obert: Estratègies de divulgació i comunicació científica en el temps de la postveritat".

La divulgació i comunicació de la ciència ha experimentat canvis radicals en els darrers 10 anys. L'evolució d'Internet i les xarxes socials han canviat les formes de creació i d'accés a la informació. Ens trobem en una nova era, un període marcat per la presència d'opinió generalitzada no experta però que pot esdevenir influent, per la polarització de debats i filtracions ideològiques en el món de la ciència, i per l'empoderament de les pseudociències, entre d'altres factors.

Adreçada a responsables de comunicació i de divulgació de les universitats i centres de recerca, científics i comunicadors de la ciència, aquesta jornada vol obrir un debat sobre el paper dels divulgadors en l'era digital postexperta i analitzar les estratègies actuals de divulgació i comunicació científica. Per això, hem configurat  dues taules rodones i una sessió posterior de bones pràctiques, per acabar amb un dinar informal de networking

Formulari d'inscripció Programa

INFORMACIO IMPORTANT