Es celebra la primera reunió del CEIm IISPV

Avui dijous 29 de setembre ha tingut lloc la primera reunió del nou CEIm IISPV. Al ser la primera sessió de treball d'aquesta nova etapa es va celebrar al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata.

En data 1 d'agost, la resolució favorable per part del Departament de Salut a la creació del Comitè Comitè Ètic d'Investigació Clínica Institut d'investigació Sanitària Pere Virgili (CEIm IISPV) permet a aquest nova estructura ser l'encarregada de realitzar l'activitat que durant tants anys i amb tanta dedicació han realitzat els CEICs de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i de l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus.

La vocació del CEIm de l'IISPV és la de vetllar per  la protecció dels drets, seguretat i benestar dels éssers humans que participen en projectes de recerca que els puguin comportar algun risc físic o psicològic i donar-ne garantia pública i contribuir decisivament en la millora de la qualitat, la direcció i pertinença dels assaigs clínics que es desenvolupen en els centres inclosos en el seu àmbit d'actuació.

El CEIm IISPV està format per 18 membres sanitaris i no sanitaris que avaluen els aspectes metodològics, ètics i legals de tots els projectes de recerca biomèdica que es volen dur a terme en els centres del seu àmbit.

Pàg. web del CEIm IISPV Notícia relacionada

INFORMACIO IMPORTANT