El Centre de tecnologia ambiental alimentària i toxicològica (TECNATOX). Laboratori de toxicologia i salut medioambiental (LTSM) ha publicat a la revista FOOD CHEMISTRY

Human dietary exposure to perfluoroalkyl substances in Catalonia, Spain. Temporal trend. Food Chemistry 135 (2012) 1575–1582.

José L. Domingo, Ingrid Ericson Jogsten, Ulrika Eriksson, Isabel Martorell, Gemma Perelló, Martí Nadal, Bert van Bavel

Laboratory of Toxicology and Environmental Health, School of Medicine, IISPV, Universitat Rovira i Virgili, Sant Llorenç 21, 43201 Reus, Spain
Man-Technology-Environment (MTM) Research Center, School of Science and Technology, Örebro University, SE-70182 Örebro, Sweden

Amb un factor d’impacte de 3.655.
La revista FOOD CHEMISTRY és la número 6 de 128 a l’àrea de FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY)

Enllaç a Science Direct.com

INFORMACIO IMPORTANT

Inscriu-te
Afeqir a la teva agenda