Descobreix les estratègies per millorar la salut mental i l’autonomia personal a Catalunya

Aprendre sobre l’última actualització estratègica en salut mental i autonomia personal al sector, elaborada per ACCIÓ, per poder estar al dia en aquest àmbit i aplicar les millors pràctiques a la teva empresa.

Vols estar al dia en temes de salut mental i autonomia personal? Et convidem a la presentació de l’update estratègic sobre aquest tema a Catalunya.

En aquesta sessió híbrida (que es podrà seguir presencialment o en streaming), es presentarà l’informe sobre l’ecosistema de la salut mental i l’autonomia personal a Catalunya amb dades mundials, tendències, oportunitats de negoci i les xifres més rellevants del sector a Catalunya. L’acte, organitzat per ACCIÓ i Clúster de Salut Mental Catalunya, tindrà lloc el 10 de maig, coincidint amb el desè aniversari de la seva creació.

La salut mental és un element clau per a la competitivitat de les economies i les empreses, ja que influeix en la capacitat dels individus per treballar de manera productiva i contribuir a la seva comunitat. A més, té un gran impacte en l’autonomia personal. A escala global, 450 milions de persones pateixen trastorns mentals que els dificulten la vida i això representa el 12,5% de tots els problemes de salut. A Catalunya, el Clúster de Salut Mental Catalunya lidera l’ecosistema que treballa per millorar aquest àmbit, amb l’objectiu de generar un ecosistema al servei dels sectors de la salut mental, les neurociències i l’envelliment.

Durant la sessió, es compartiran les dades de l’informe i es complementaran amb una interessant discussió liderada per experts del sector.

No t’ho perdis!

 Estratègia empresarial

 Salut i serveis sanitaris

T’interessa si ets…

Una empresa o agent de la cadena de valor del sector de la salut mental i l’autonomia personal.

Organitza

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Conferències, Jornada

  • Dimecres 10 de maig 2023 de 10:00 a 12:00h
  • Telemàtica

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Congressos

COMUNITAT de Transferència CERCA #04

Conferències, Congressos, Convenció

Health Revolution Congress