De la idea al mercat: spin-offs creades des de la recerca en salut mental

Els grups membres de la Xarxa TECSAM amb experiència en la creació d’spin-offs ens explicaran com ha estat el procés de creació de la spin-off, i compartiran reptes, principals dificultats i aliats.

Vols conèixer de primera mà els passos a seguir en la creació d’una spin-off? Amb quines dificultats i reptes et pots trobar al llarg d’aquest procés? Reunim a tres investigadors i investigadores que han encetat spin-offs o estan en el camí de fer-ho en el pròxim B&L de la Xarxa, sota el nom “De la idea al mercat: spin-offs creades des de la recerca en salut mental”.

PROGRAMA:

9 h – Benvinguda als Breakfast&Learn de la Xarxa TECSAM.

9:10 h – Taula rodona “De la idea al mercat: spin-offs creades des de la recerca en salut mental”, amb la participació de:

Petia Radeva, IP del grup Computer Vision and Machine Learning del Centre de Visió per Computadora (CVC) i la UB, i cofundadora de la spin-off Aigecko Technologies.
Guillem Feixas, Ipcofundador i soci de la spin-off Mind & Identity de la UB.
Elisenda Currius, representant de l’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO), que desenvolupa juntament amb el grup LAM-UPC el projecte MUVITY.
10:15h – Precs i preguntes

10:30h – Fi de la sessió

Xarxa TECSAM

INSCRIPCIONS

INFORMACIO IMPORTANT

  • 06/07/2022 a les 9:00
  • Virtual

Altres esdeveniments