Convocatòria South3E per a accelerar projectes i solucions Deep Tech procedents d’equips de recerca, start-ups i pimes que impactin en el desenvolupament social

El projecte Southern European Entrepreneurship Engine (South3E) té com a objectiu accelerar projectes i solucions tecnològiques provinents d’equips de recerca, startups i pimes, que poden afectar positivament el desenvolupament social i el creixement econòmic per a un futur més sostenible.

South3E és una iniciativa conjunta finançada per la Comissió Europea en el marc de la convocatòria European Innovation Ecosystems SCALEUP, part del Programa Horizon Europe. El projecte tindrà una durada de trenta mesos i serà gestionat per 4 socis de Portugal, Grècia, Irlanda i Catalunya (Australo). L’equip està format per experts de l’ecosistema de recerca, innovació i acceleració, juntament amb experts en polítiques i construcció de comunitats.

En el marc d’aquesta convocatòria, el projecte South3E desenvoluparà solucions disruptives construïdes al voltant d’avenços únics o difícils de reproduir, i productes, processos o serveis capaços de satisfer les necessitats del mercat actualment no cobertes (o mal satisfetes). Aquest nou motor desbloquejarà el potencial d’innovació sense explotar de la tecnologia profunda del sud d’Europa, orientat a l’excel·lència científica i tècnica en els camps de l’agricultura, les ciències naturals, la salut, l’enginyeria i la tecnologia.

La convocatòria es basa en 3 línies de serveis adaptats als diferents nivells de maduresa de les empreses emergents:
-S3E Start: per a equips de recerca i oficines de transferència de tecnologia, S3E ofereix un programa de formació pràctica per perfeccionar les seves habilitats comercials i assegurar el finançament primerenc per al desenvolupament.
-S3E Charge: per a les empreses emergents, S3E ofereix assessorament i treball en xarxa per desenvolupar un pla de negoci preparat per a la inversió i facilitar l’accés a finançament diluble i no diluble.
-S3E Reverse: per a l’escalada d’empreses emergents i pimes, S3E establirà un ecosistema d’innovació oberta per intermediari, connectar i combinar empreses amb empreses emergents a escala mitjançant una dualitat repte-solució.
Data límit: 10/02/2023

Més informació

Web del projecte

Part del Programa Horizon Europe.

 

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Innovació, Programa d'acceleració i innovació

  • Data límit: 10/02/2023
  • Web

Altres esdeveniments