Concurs de Dibuix Esborrem el Dolor Infantil

La Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundación Grünenthal inicia la campanya Esborrem el Dolor Infantil amb el I Concurs de Dibuix que es presentarà a tots els centres docents, públics, concertats, privats i d'educació especial del Camp de Tarragona.
El concurs consta de 4 categories:  una categoria inclou als i les alumnes de 1r, 2n i 3r de primària, una altra per a 4rt, 5è i 6è de primària, una altra és per a 1r i 2n d'ESO i finalment una categoria per a alumnes de centres d'educació especial. El concurs premia als autors dels tres millors dibuixos de cada categoria, amb material cedit per MILAN, empresa col·laboradora amb el premi. Al igual que Fundación Grünenthal, que col·labora dotant econòmicament el premi, quantitats que aniran destinades als centres o AMPAs dels alumnes guanyadors.
El concurs de dibuix és la primera de moltes accions que inclou la campanya Esborrem el Dolor Infantil amb la que, des de la Càtedra de Dolor Infantil, es vol contribuir a millorar l'atenció que reben els joves amb dolor crònic. "Per aconseguir millorar la qualitat de vida d'aquests joves cal disposar dels recursos que ho facin possible, i això passa per sensibilitzar a la societat sobre el problema que representa el dolor crònic per a nens i joves, i les seves famílies" apunta el Dr. Miró, director de la Càtedra de Dolor Infantil URV – Fundación Grünenthal.

Més informació

INFORMACIO IMPORTANT