Com protegir industrialment i intel·lectual la innovació en software

Adquirir coneixements que permetin donar una anàlisi tècnica i jurídica integral sobre com protegir el programari com a element intangible, important i particular.

El programari és un dels intangibles més importants de la nostra època. I és, alhora, un dels actius  immaterials més complexos des del punt de vista de la protecció perquè incorpora diferents components, cadascun dels quals es pot protegir per un instrument de protecció diferent i superposat.

Algoritmes, documentació preparatòria i funcional, codis font, APIs, interfícies gràfiques d’usuari, icones, estructura i contingut de bases de dades i, per descomptat, la funcionalitat resultant, són aspectes rellevants del programa d’ordinador que, en alguns casos, poden ser objecte de protecció per autoria i propietat intel·lectual, en d’altres pel dret via patents, en d’altres són protegibles com marques, i fins i tot, poden trobar empara com a secrets empresarials. Així, diferents capes i sistemes de protecció coexisteixen en un mateix programa d’ordinador.

Vine a aquesta sessió i adquiriràs coneixements que et permetran donar una anàlisi tècnica i jurídica integral sobre com protegir el programari com a element intangible, important i particular.

 Innovació, tecnologia i R+D

 Tots els sectors

T’interessa si ets…

Una pime o startup que innova de forma regular i incorpora tecnologia pròpia a les teves innovacions.

Organitza

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Conferències, Jornada

  • Dia 18 de maig 2023 de 9:30 a 13:00h
  • Telemàtica

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Innovació, Jornada

Scaleup Talk amb Emma Gassol d'AdBio Partners

Cursos, Innovació

d-HEALTH Barcelona