Com gestionar el talent per escalar el teu negoci: coneix l’experiència i consells de Social Point

Vols aprendre com una startup ha aconseguit créixer exponencialment i arribar a convertir-se en una scaleup referent en el mercat?

Apunta’t a aquesta jornada on Joaquim Campà, ex-VP de HR de Social Point, compartirà la seva visió sobre com gestionar persones en totes les fases de creixement, des de la fase inicial fins a l’adquisició i integració en un grup multinacional.

Social Point és una empresa catalana líder en el desenvolupament de jocs socials i un dels principals desenvolupadors globals de jocs socials. Fundada el 2008 i amb la seva seu central a Barcelona, actualment compta amb més de 300 empleats i és reconeguda pel seu èxit mundial en jocs com Dragon City i Monster Legends, amb milions d’usuaris arreu del planeta. El 2017, Social Point va ser adquirida per la prestigiosa empresa nord-americana Take-Two per 250 milions de dòlars. L’empresa ha rebut nombrosos premis pel seu excel·lent treball en el desenvolupament de jocs, i es destaca per la seva cultura empresarial innovadora i inclusiva, amb una forta aposta per la formació i el creixement professional dels seus empleats.

En Joaquim sosté que la majoria de les polítiques organitzacionals del talent estan obsoletes i que és necessari reinventar-les per adaptar-se als nous temps. En la seva xerrada, se centrarà en temes clau com:

  • El disseny organitzacional.
  • Les noves formes de creixement professional i els errors més comuns en cada fase.
  • L’estil de lideratge i la importància de la comunicació interna.

Si ets una startup que busca créixer i triomfar en el mercat, no dubtis en apuntar-te!

ACCIÓ

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Conferències, Jornada

  • Dijous, 29 de juny de 10:00 a 11;00h.
  • Telemàtic