Celebrat el II Seminari Científicic IISPV

Avui 6 de juliol, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina de la URV ha tingut lloc el II Seminari Científic de l'IISPV en el que hi han assitit més d’una seixantena de persones, entre investigadors, metges i estudiants.

La inauguració de l'acte l'ha dut  a terme el Dr. Jordi Salas-Salvadó, membre del Comitè de Direcció de l'Institut, el qual ha remarcat la importància d'aquests seminaris pel fet de poder intercanviar idees i resultats dins la comunitat científica de l'IISPV i també ha agraït la tasca que fan els membres de la Comissió de Formació de l'Institut.

Seguidament, diversos grups de recerca han fet presentacions dels seus recents avenços científics. Els investigadors, són de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i d'Atenció Primària.

La ponència magistral "Nanorobots and their potential application in biomedicine" l'ha dut a terme el Dr. Samuel Sànchez, que és l'ICREA més jove i d'entre d'altres premis que ha rebut destaca el Premi Nacional de Recerca de Catalunya Talent Jove.
 height=234

INFORMACIO IMPORTANT