2a edició del Programa de compra pública d’innovació de la RIS3CAT 2030: com participar i trobar socis

La Generalitat de Catalunya està adquirint solucions tecnològiques innovadores a través de la segona fase del Programa de Compra Pública d’Innovació de la RIS3CAT 2030, amb l’objectiu d’abordar els reptes que promouen la transició cap a un model de mobilitat sostenible. Aquesta iniciativa beneficiarà tant el sector públic com la ciutadania en general. El pressupost per a aquesta edició arriba fins als 10 milions d’euros, amb finançament compartit amb el Programa operatiu del FEDER de Catalunya 2021-2027. A través d’aquest finançament, es licitaran solucions tecnològiques per a quatre grans reptes identificats.

Per a aquells interessats en participar en les licitacions i trobar socis per a la presentació conjunta de propostes, es realitzarà una sessió presencial. Aquesta sessió inclourà una part pràctica sobre com preparar propostes per a les licitacions i també una sessió de matchmaking B2B per facilitar la cerca de socis adequats.

És una oportunitat imperdible per a aquells que desitgin participar en aquest programa i contribuir a la innovació en la mobilitat sostenible.

Inscripcions fins al 31 de maig

Més informació

INFORMACIO IMPORTANT

Innovació, Jornada, Networking

  • De 9:30 a 12:30 hores
  • Passeig de Gràcia, 129 08008 Barcelona