Cafè disruptiu: El cas de Cuatrecasas, una aplicació pràctica d’intel·ligència artificial

L’objectiu d’aquesta jornada és explicar les claus de la intel·ligència artificial a través del cas d’èxit de Cuatrecasas i Harvey.

Cuatrecasas és un bufet legal amb una plantilla de més de 1.800 experts que compta amb una secció dedicada a la innovació, així com una acceleradora de startups. A través de col·laboracions amb aquestes empreses emergents, han dut a terme proves pilot per mostrar com la tecnologia pot millorar la feina dels professionals del despatx.

En aquesta ocasió, tindràs l’oportunitat de conèixer una prova pilot d’intel·ligència artificial generativa que Cuatrecasas està realitzant amb Harvey, una startup especialitzada en la generació de textos legals. Utilitzant la tecnologia d’OpenAI i el GPT4, han creat un model de Llenguatge de Màquina (LLM) exclusiu per a Cuatrecasas, anomenat CELIA.

Aquesta sessió et proporcionarà insights sobre com les empreses poden beneficiar-se dels models de llenguatge natural i la generació de textos, en quines àrees de l’empresa es poden aplicar i quins són els avantatges i desavantatges que comporta el seu desenvolupament.

Adreçat a responsables d’innovació d’empreses consolidades i/o start-ups.

ACCIÓ

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Conferències, Jornada

  • Dimarts, de 9:30 a 10:30h.
  • Telemàtica

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Congressos

COMUNITAT de Transferència CERCA #04

Conferències, Congressos, Convenció

Health Revolution Congress