BioFIT 2022

Aquesta és una de les convencions de negocis més grans d’Europa dedicada a la transferència de tecnologia, la col·laboració acadèmia-indústria i les innovacions en fase inicial en el camp de les ciències de la vida i de la salut. BioFIt també és un bon lloc per a la inversió llavor i Sèrie A en ciències de la vida.

Amb la taxa d’assistència més alta d’acadèmics, OTTs i institucions de recerca, BioFIT és el lloc on s’inicien les col·laboracions entre el món acadèmic i la indústria. La conferència s’ha convertit en el punt de trobada a Europa per a la transferència de tecnologia i per a l’obtenció d’innovacions early-stage procedents d’institucions públiques de recerca, empreses provinents de l’acadèmia i empreses biotec emergents. Juntament amb grans empreses farmacèutiques, biotec i de diagnòstic, BioFIT funciona com una plataforma per construir associacions per a tots els actors públics i privats. Compta amb presentacions d’entitats de recerca, sessions de debat, partnering i fira comercial.

Les entitats de la BioRegió poden gaudir d’un 10% de descompte sobre el preu d’inscripció fora de termini aplicant el codi: BF22BIOCAT0202.

Més informació

BioFIT

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Conferències, Convenció, Innovació

  • 29 i 30 de novembre de 2022
  • Presencial a Strasbourg, França