Biocat-Barcelona Innovation workshops

Biocat, amb l’assessorament científic del Parc Científic de Barcelona (PCB) i del Parc de Recerca de la UAB (PRUAB), us convida als Barcelona Innovation workshops: NanoBiotechnology – IT for Biology & Health els propers dies 4 i 6 d’octubre a l’Hotel Sehrs Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’objectiu d’aquests workshops, que s’organitzen en el marc del projecte de col·laboració entre regions europees Interbio, és incrementar el coneixement mutu i la cooperació entre les regions que hi participen (Barcelona, Bordeus, Lisboa, Tolosa i València).

Cada workshop té quatre sessions, que s’han dissenyat en un format dinàmic basat en presentacions breus d’una durada màxima de deu minuts i on es destacaran accions ja realitzades i possibles àmbits de col·laboració.

Després de les presentacions hi haurà temps per intercanviar opinions, identificar possibles àrees de cooperació i elaborar les conclusions, que es presentaran a tots els assistents durant la darrera sessió plenària.

Comitè científic d’Interbio: Francesc Gòdia (comissionat de la rectora per a Biotecnologia i Biomedicina de la UAB), Jordi Quintana (director de la Plataforma Drug Discovery del PCB) i Rickard Bucksch (director d’Innovació i Màrqueting del PRUAB).

Es poden inscriure clicant a l’enllaç que trobaran al final de la pàgina. Data límit: 28/9/2010.

Biocat Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments