ACCIÓ Startup Forum 2021

La gran oportunitat de connectar amb inversors i emprenedors

El nou ACCIÓ Startup Forum connectarà inversors i startups en diverses activitats els propers 22 i 23 de novembre. Tot plegat tindrà lloc en el marc del Tech Spirit Barcelona, unes jornades que uniran el conjunt l’ecosistema emprenedor de casa nostra de manera presencial.

Per una banda, la competició de pitches més gran de Catalunya, la Catalan Pitch Competition, centrarà l’atenció d’inversors i emprenedors per conèixer i votar les startups més innovadores i amb més potencial de creixement. Una jornada que servirà per descobrir la Startup catalana de l’any.

I de l’altra, l’ACCIÓ Startup Forum esdevindrà una gran oportunitat de fer networking amb inversors locals i internacionals en diverses activitats enfocades a promoure el finançament per a startups.

Startups to Funding. Connecta amb el teu inversor ideal
Busques finançament? Participa a la sessió Startups to Funding, el principal networking del Tech Spirit Barcelona. Un esdeveniment que et permetrà reunir-te durant 10 minuts i de manera presencial amb alguns dels 60 inversors més representatius de Catalunya. Participar-hi és molt senzill:

Registra la teva startup a la plataforma
Busca l’inversor que més s’adapti a les teves preferències i sol·licita-hi una reunió
Si l’inversor accepta la teva sol·licitud, t’hi podràs reunir el proper 22 de novembre

ACCIÓ Startup Forum 2021

Inscriu-te

INFORMACIO IMPORTANT

Jornada

  • Dies 22 i 23 de novembre

Altres esdeveniments