5è Fòrum d’inversió CAT SUD

Vine a conèixer els millors projectes emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre!

El 24 de març la ciutat de Reus esdevindrà l’escenari dels millors projectes empresarials del Sud de Catalunya. Vine al 5è Fòrum d’Inversió CAT SUD i descobreix noves startups i nous projectes empresarials en diferents sectors.

Si ets un empresari, un emprenedor o un fons d’inversió privat podràs a conèixer les set idees de negoci que han estat seleccionades pel seu potencial de creixement i viabilitat econòmica. En aquesta convocatòria es van presentar un total de 20 projectes constituïts en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya.

 

També serà una molt bona oportunitat per fer networking mentre s’analitza l’atractiu i les possibilitats d’inversió de les noves startups del territori.

I a més, coneixeràs els casos d’èxit d’Ebredone, Iberinsect i Creatsens, participants com a projectes empresarials d’anteriors edicions del Fòrum d’Inversió CAT SUD. Els seus CEO explicaran la seva trajectòria empresarial, la relació amb fons d’inversió privats i la participació en rondes de finançament.

Vine al Fòrum i aprofita per fer networking amb l’ecosistema startup de la Catalunya Sud.

T’hi esperem!

 

 

ACCIÓ , Ajuntament de Reus , Ajuntament de Tarragona , Diputació de Tarragona , URV – Universitat Rovira i Virgili

Inscripció

INFORMACIO IMPORTANT

Congressos

  • 09:00h - 12:30h
  • firaReus Events, Centre de Fires i Convencions, Avinguda Bellissens, 40 Foyer Marià Fortuny