4a Jornada de Recerca a l’ICS

El proper 29 de novembre de 2011 i per quart any consecutiu, l’Institut Català de la Salut organitza una jornada de recerca que reunirà investigadores i investigadors representatius dels nou instituts de recerca vinculats als centres sanitaris de l’organització i permetrà posar en comú els darrers avenços científics que s’hi estan duent a terme.
Durant la trobada també es faran públics els guanyadors i guanyadores de la quarta convocatòria dels Premis a la Trajectòria Investigadora a l’ICS, que volen distingir la tasca de professionals que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut en l’àmbit de l’ICS i mantinguin una activitat de reconegut nivell científic. En l’edició d’enguany es lliurarà un premi a la trajectòria investigadora en l’àmbit de l’atenció hospitalària i un altre a la trajectòria investigadora duta de terme a la xarxa d’atenció primària de l’ICS.
L’objectiu d’aquests guardons és fomentar i reconèixer la investigació biomèdica d’alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, que es du a terme a l’ICS.

Més informació

INFORMACIO IMPORTANT