3rd E-Health Investment Forum Barcelona

Des de 2020, el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), Barcelona Health Hub, EsadeBan i Barcelona Activa, en col·laboració amb EIT Health, organitzen el E-Health Investment Forum Barcelona: un espai únic i específic per a la inversió en salut digital.

Amb 88 sol·licituds rebudes, 19 pitches de startups i més de 1.300 participants registrats d’arreu del món, l’esdeveniment s’ha consolidat amb gran èxit.

Cada any, s’obren convocatòries dirigides a emprenedors en el sector salut que lideren projectes disruptius.

Després de rebre les sol·licituds de les startups, un panell d’avaluació compost per diferents experts del sector salut i inversió, pre-selecciona les més prometedores.

El procés de selecció, basat en el nivell de maduresa de la tecnologia, la seva viabilitat en el mercat i l’experiència de l’equip, ofereix als inversors una oportunitat única, proporcionat dealflow de gran qualitat.

La 3a edició que se celebrarà aquesta primavera, posarà el focus en solucions digitals disruptives per a malalties cròniques. Startups centrades en software, algoritmes i plataformes digitals per a la prevenció, diagnòstic precoç, millora dels resultats, gestió i seguiment  dels pacients amb malalties de llarga durada i baixa progressió que no puguin ser previngudes per vacunes o curades per medicaments. Aquests projectes es poden desenvolupar en les àrees d’envelliment, cardiovascular, neurodegenerativa, immunològica i respiratòria. L’esdeveniment es dirigeix a projectes amb el potencial de transformar la forma com es presta l’atenció mèdica, capacitant els professionals sanitaris i millorant l’experiència del pacient i el resultat de l’atenció mèdica.

Les startups es seleccionaran en dues categories: pre-seed/seed (fins a 1 milió d’euros aixecats fins el moment) i growth (més d’1 milió d’euros aixecats fins el moment). Hi seran presents inversors de l’ecosistema espanyol i català, així com inversors internacionals que inverteixen activament en salut digital.

El fòrum se celebrarà el 15 de juny de 2022 a les 16h, a les instal·lacions d’ESADE a Barcelona i estarà disponible online. L’esdeveniment es durà a terme en anglès. Les empreses seleccionades podran exposar el seu projecte tant físicament com en línia.

Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), Barcelona Health Hub, EsadeBan i Barcelona Activa, en col·laboració amb EIT Health

Per a més informació:

INFORMACIO IMPORTANT

Conferències

  • 16:00h
  • Online