Programa “Talent-Salut” dóna els seus fruits amb la lectura de la primera tesi doctoral

Atraure i retenir talent de professionals de la salut al territori i oferir-los formació avançada. Aquest és l'objectiu de "Talent-Salut", un nou programa que impulsa la Universitat Rovira i Virgili (URV), l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i quatre centres hospitalaris de la demarcació, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Aquest programa que pretén oferir una sortida enfocada a la recerca i la docència universitària als residents que acaben la seva formació especialitzada a diferents centres hospitalaris de la demarcació de Tarragona, ja dóna els seus primers fruits amb la lectura de la tesis doctoral de l'Alba Valiente, psiquiatra i investigadora de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), ella és beneficiària d'un ajut per la recerca emmarcat en aquest programa.

La tesi porta per títol "Anàlisi de la funció mitocondrial en trastorns del neurodesenvolupament" i ha estat dirigida per la Dra. Lourdes Martorell i co-dirigida per la Dra. Yolanda Alonso, ambdues investigadores del Grup de recerca en Genètica i Ambient en Psiquiatria (GAP) de l'IPM-IISPV.

L'acte ha tingut lloc aquest divendres dia 18 de desembre 2020 a l'Auditori de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

El programa "Talent-Salut" suposa un impuls a la retenció del talent en aquests hospitals universitaris i posa en valor que els centres hospitalaris tenen "professionals de reconeguda vàlua" amb l'objectiu de projectar i transferir el coneixement desenvolupat.

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments