Presentació del PERIS 2016-2020 a l’IISPV

Aquest matí ha tingut lloc la Presentació del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut PERIS 2016-2020 (PERIS) a l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

A l'acte de presentació, en el que hi han assistit al voltant d'una setantena d'investigadors de la comunitat investigadora de l'IISPV, ha estat encapçalat pel Dr. Antoni Andreu, director general de Recerca i Innovació en Salut, han participat també en l'acte, el Sr. Eduard Fernández, analista d'organització de la Subdirecció General d'Organització i Serveis i la Sra. Paula Adam, de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

El Govern de la Generalitat, a través del Departament de Salut, ha ha impulsat el PERIS com una eina que permetrà generar nou coneixement en els propers quatre anys, un coneixement que tindrà una repercussió directa en la millora de la salut dels ciutadans.

El Departament de Salut té previst destinar un total de 42 milions d'euros a l'any durant els propers quatre anys per desplegar el PERIS, d'aquests 20 milions d'euros estan destinats a projectes de recerca i innovació.

El PERIS, es marca 8 objectius estratègics, d'entre els quals hi ha el incrementar la qualitat de la recerca que es fa en l'àmbit de la salut per garantir l'excel·lència del nostre sistema de salut. Intensificar l'aplicació pràctica als processos assistencials de tot el coneixement generat pels investigadors i promoure la participació dels pacients i del conjunt de la ciutadania en les polítiques de recerca i innovació del sistema de salut de Catalunya.

Recerca i innovació: descarrega’t el PERIS 2016-2020

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments