Oberta la convocatòria per presentar reptes i solucions a l’Open Innovation Forum 2019

Després de l'èxit de la primera edició, arriba de nou l'Open Innovation Forum, un Programa d'Innovació Oberta que dóna l'oportunitat a empreses de llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca.

L'Open Innovation Forum és una gran ocasió per conèixer el col·laborador adequat per solucionar reptes d'innovació. Durant el 2019 tindran lloc diverses trobades entre els generadors dels reptes d'innovació i els solucionadors on, mitjançant una agenda d'entrevistes pre-concertades, les empreses podran estalviar temps en el desenvolupament dels productes o serveis necessaris per augmentar la seva competitivitat. La plataforma online es mantindrà oberta durant tot el 2019, i amb el pagament únic d'una quòta anual es podran enviar reptes d'innovació o proposar solucions fins al desembre de 2019. Una comissió valorarà aquests reptes i escollirà els més rellevants, que rebran feedback sobre possibles solucions -per part de centres de recerca d'universitats i agents d'innovació catalans- i seran convocats a trobades amb els solucionadors.

La trobada està oberta a empreses catalanes amb necessitats d'innovació, amb desenvolupament de nous productes/serveis, o amb interès per explorar noves oportunitats d'innovació; i a grups de recerca de les universitats i centres tecnològics amb interès per aplicar la seva investigació al teixit empresarial català.

Més informació

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments