Noves oficines de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) estrena nou espai al Parc Sanitari Joan XXIII.

L'espai d'ubicació de les noves oficines és l'antiga cafeteria de l'HJ23 i és el resultat d'un conveni de cessió d'ús per part de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII (HJ23) cap a l'IISPV, en el que es cedeix el local de l'antiga cafeteria. Les obres s'han executat mitjançant una licitació pública.

La inauguració de les noves oficines ha estat duta a terme pel Dr. Rafael Gràcia, gerent territorial de l'ICS al Camp de Tarragona, el Dr. Albert Ponts, director de l'HJ23 i el Dr. Joan Vendrell, director de l'IISPV, on han remarcat la importància de la proximitat amb els problemes quotidians del pacient, permetent-nos conèixer les malalties més comunes i representatives de la nostra societat.

L'IISPV és una institució compromesa amb la nostra societat que promou la recerca en salut amb la voluntat de millorar el benestar i transferir el coneixement als pacients.

Les noves instal·lacions de l'Institut dotades de 200 metres quadrats es duran en dues fases. En la primera s'han adaptat 100 mestres quadrats permetent tenir més punts de lloc de treball i un sala de reunions, i el més important de tot, tenir més a prop l'investigador. La segona fase d'adaptació, que es farà més endavant, s'ubicarà la Unitat d'Estudis Clínics de l'Institut (UEC).

Donada la situació d'excepcionalitat que estem vivint, pròximament fixarem una data per fer una jornada de portes obertes a les noves instal·lacions de l'IISPV.

INFORMACIO IMPORTANT