Més de 4000 persones segueixen el repte esportiu solidari impulsat per l’Ajuntament de Reus

Bon seguiment del repte esportiu solidari impulsat per la regidoria d'Esports de l'ajuntament de Reus. Amb més de 4000 descàrregues i visualitzacions tant del tutorial com de la versió de la coreografia al ritme de la música 'Nanos de Reus', aquesta activitat física ha tingut, aquest diumenge,  força  repercussió, segons fonts de l'organització. D'acord amb el que el consistori havia anunciat,  la versió de la coreografia ha anat a càrrec de Maria Carmen Ortiz Carabantes del Consell  Esportiu del Baix Camp, entitat encarregada del muntatge i interpretació de la jornada oberta a tothom i per la qual els participants es podien inscriure prèviament a la web.  A continuación de la coreografia, Josy Borges, del Club Tennis Monterols de Reus, ha proposat una sessió d'aerodance als espectadors de Canal Reus TV, mitjà que ha conduït l'acte. Posteriorment, David Serrano, de RELLSA, ha realitzat una sessió de tàbata i Jessi Mañosca, monitora del Club Natació Reus Ploms, ha dirigit una classe de zumba. Finalment, el repte esportiu solidari ha acabat amb una activitat de tonificació guiada per  Genís Llopis, de l'entitat Reus Deportiu.

La participació d'aquest repte esportiu solidari era obert a totes les edats i nivells i totalment gratuït, si bé els participants podien fer una aportació voluntària en benefici de l'Institut d'Investigació  Sanitària Pere Virgili (IISPV). Aquelles persones que ho desitgin podran fer aquesta aportació voluntària fins el proper 30 d'abril.

El regidor d'Esports Josep Cuerba ha mostrat la seva satisfacció per com ha anat l'activitat, la qual "respon a l'objectiu de la regidoria de dinamitzar l'esforç saludable dels ciutadans". 

repte esportiu solidari

INFORMACIO IMPORTANT