Lliurats a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili els diners recaptats en la 1a Fira del Vi de Falset Online

** Els organitzadors han decidit celebrar dues subhastes més els dissabtes 16 i 23 de maig via Instagram Live **

L'Ajuntament de Falset, la Denominació d'Origen (DO) Montsant i la Denominació d'Origen Qualificada (DOQ) Priorat ja han fet efectiu el lliurament de 2.074 euros a l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, (IISPV)  destinats a la recerca científica contra la Covid-19. Aquests diners són els recaptats en la subhasta solidària de vins de Montsant i Priorat que es va fer diumenge passat, en el marc de la 1a Fira del Vi de Falset Online.

L'IISPV és un institut de referència nacional i internacional en investigació i translació biomèdica, i va ser l'escollit pels organitzadors de la subhasta, atès que coordina la recerca contra la Covid-19 a les comarques de Tarragona i les terres de l'Ebre. L'Institut treballa conjuntament amb l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l'Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili, per trobar noves eines per combatre el SARS-CoV-2.

L'acte, que es va fer en directe via Instagram Live, va tenir tan bona acollida entre els cellers, que va ser impossible subhastar tots els lots que van aportar els cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat. És per això que els organitzadors de la 1a Fira del Vi de Falset Online han decidit organitzar dues noves subhastes benèfiques de vins durant aquest mes de maig.

Les dues subhastes s'han programat per als dissabtes 16 i 23 de maig, a les 12 hores, i tindran lloc via Instagram LIVE. El compte de la Fira on podran seguir-se és el següent: @firadelvifalset. El conductor de les dues subhastes serà el periodista Xavier Graset, que ja va ser l'encarregat de presentar la celebrada diumenge passat.

INFORMACIO IMPORTANT