La Dra. Sònia Fernández Veledo, Co-Responsable del Grup de recerca en diabetis i alteracions metabòliques associades de l’IISPV se li ha estat concedit un projecte de la convocatòria de l’entitat finançadora European Foundation for Study of Diabetis

La Dra. Sònia Fernández-Veledo, Co-Investigadora responsable del Grup de recerca en diabetis i alteracions metabòliques associades de l’IISPV se li ha concedit el projecte titulat “Central effects of GLP-2R activation: insights into a potential brain-gut-adipose tissue cross-talk” de l’European Diabetis Foundation emmarcat en la convocatòria és l’EFSD/Lilly Research Fellowship Programme 2015.

El treball pretén estudiar els efectes centrals del GLP-2 sobre el metabolisme energètic i l’adipositat. De ser confirmada la hipòtesis plantejada en el projecte, el GLP-2, una hormona estructuralment relacionada amb GLP-1 però sense activitat incretínica, podria convertir-se en una nova diana terapèutica per el tractament de la obesitat i les alteracions metabòliques associades. El treball es farà en col·laboració amb l’Hospital Virgen de la Victoria de Málaga i la Universitat de Santiago de Compostela.

EFSD Grup de Recerca

INFORMACIO IMPORTANT