L’IISPV engega una campanya de donacions per la lluita contra el coronavirus SARS-CoV-2

labora amb la recerca contra el COVID-19

labora amb la recerca contra el COVID-19

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) investiga per lluitar contra el Coronavirus SARS-CoV-2, aquest és un treball conjunt amb l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l'Institut Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili.

L'IISPV, que acull els investigadors/es que fan recerca biomèdica i sanitària a Tarragona i a les Terres del Ebre, està compromès amb la nostra societat i promou la recerca en salut del nostre territori amb la voluntat de millorar el benestar i transferir el coneixement als pacients.

En el moment actual que ens toca viure, la pandèmia desencadenada pel nou virus SARS-Cov2 (també conegut com Covid-19) ens ha portat a tensar tot el sistema sanitari del país. Trobar noves formes per afrontar la malaltia, des de la recerca en nous tractaments fins mirar de prevenir els contagis i els nous brots, són tasques en les que podem i hem d'ajudar des dels Instituts de recerca en salut.

Des de l'IISPV són molts els investigadors que han proposat projectes de recerca i accions orientades a trobar solucions el més aviat possible per la malaltia provocada pel Covid-19, especialment lligada als nostres pacients. Entre tots, estem cercant fons de finançament per poder dur-los a terme en la seva màxima amplitud i el més aviat possible.

Per tal de fer-ho possible, hem obert una línia de finançament a través de donacions que es destinaran íntegrament al desenvolupament dels projectes vinculats a aquesta pandèmia.

Per aquest motiu us volem donar a conèixer la iniciativa que em posat en marxa:

Col&middot

INFORMACIO IMPORTANT