L’IISPV CELEBRA EL SEU PRIMER RETREAT CIENTÍFIC

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) ha celebrat els dies 16 i 17 de novembre la primera edició del Retreat Científic IISPV 2016 al Parador de Tortosa. Una trobada anual científica que posa en contacte diferents investigadors de l'Institut, des d'investigadors post doctorals fins a investigadors consolidats d'àrees de recerca diferents.

Aquesta primera edició, ha estat inaugurada pel Dr. Ramon Gomis, el Dr. Rafael Gràcia i el Sr. Joan Amigó amb l'assistència de més de 70 investigadors.

El Retreat Científic IISPV 2016 es realitza en format intensiu de dos dies de durada i es desenvolupa en dues sessions de treball fetes en anglès, on s'han dut a terme 24 presentacions científiques, en les quals s'han explicat els avenços científics dels projectes de recerca en els quals participen dels àmbits: Nutrició i metabolisme, Neurociència  i Malalties infeccioses i toxicologia.

                                                                                                 

D'entre les presentacions científiques s'ha escollit la millor en expressió oral, atorgada a la Dra. Míriam Ejarque, investigadora del Grup d'Investigació en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) i la millor presentació en contingut que ha estat per al Dr. Xavier Correig, Investigador Responsalbe de la Plataforma de Metabolòmica.

En la trobada s'ha fet la presentació oficial del vídeo corporatiu de l'IISPV.

La clausura del Retreat ha estat càrrec de la Regidora de Salut de l'Ajuntament de Tortosa, la Sra. Anna Algueró.

El Retreat és una iniciativa del Comitè de Direcció de l'IISPV per apropar investigadors de les diferents àrees de recerca de l'Institut i que sorgeixin nous enfocaments i idees de treball innovadores.

Vídeo Corporatiu IISPV

INFORMACIO IMPORTANT

  • 18/11/2016