L’IISPV celebra el II Retreat Científic al Monestir de Santa Maria de Poblet

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) ha celebrat els dies 4 i 5 d'octubre la segona edició del Retreat Científic IISPV 2017 al Monestir de Santa Maria de Poblet. Una trobada científica anual on l'objectiu principal és fomentar la participació i interacció entre els diferents investigadors de l'Institut, des d'investigadors post doctorals fins a investigadors consolidats de diferents àrees de recerca.
Aquesta segona edició, ha estat inaugurada per Joan Vendrell, director de l'IISPV, Albert Barberà, director general de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la salutació el prior del Monestir de Poblet Rafael Barruè.
El Retreat Científic IISPV 2017 es realitza en format intensiu de dos dies de durada i es desenvolupa en dues sessions de treball fetes en anglès. Amb l'assistència d'una seixantena d'investigadors, s'han dut a terme 18 presentacions científiques, en les quals s'han explicat els avenços científics dels projectes de recerca en els quals participen dels àmbits: Nutrició i metabolisme, Neurociències i Salut Mental, Salut i Medi Ambient i altres línies d'activitat de recerca.
D'entre les presentacions científiques s'han escollit les tres millors comunicacions, enguany han estat atorgades a Ester Rodríguez del Grup de Recerca Inflamació i Infecció, a Francesc X. Avilés del Grup de recerca en tumors sòlids: patologia clínica i molecular i a Núria Amigó de Biosfer TEslab, SL.
La clausura del Retreat ha estat càrrec de Ramon Gomis, President del Consell Assessor en Política de Recerca i Innovació en Salut (CAPRIS).
El Retreat és una iniciativa del Comitè de Direcció de l'IISPV per apropar investigadors de les diferents àrees de recerca de l'Institut i que sorgeixin nous enfocaments i noves i innovadores idees de treball.

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments