Èxit de participació de la tercera Jornada d’actualització en càncer dedicada a la immunoteràpia

Avui ha tingut lloc la tercera jornada d'actualització en càncer, dedicada a la Immunoteràpia.

En els darrers anys la immunoteràpia s'ha incorporat al tractament oncològic de forma molt eficaç. El coneixement de les seves bases, biomarcadors, efectivitat en la clínica i toxicitat, és de creixent interès per a tots els professionals implicats en el diagnòstic i tractament del càncer i les seves complicacions.

En aquesta ocasió, per les condicions de la pandèmia, la Jornada s'ha realitzat en format virtual i s'ha pogut seguir via streaming amb 162 connexions.

La implicació de les diferents especialitats mèdiques i dels professionals sanitaris és indispensable per l'adequat maneig de les noves toxicitats, i és per aquest motiu que la jornada ha emfatitzat les bases de la immunoteràpia, la determinació de biomarcadors i la seva efectivitat.

La jornada ha estat organitzada per l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i s'ha pogut dur a terme gràcies a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i a les empreses que han col·laborat a les quals s'ha d'agrair la seva participació.

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Innovació, Jornada

Scaleup Talk amb Emma Gassol d'AdBio Partners

Cursos, Innovació

d-HEALTH Barcelona