El Centre de Visió per Computador (CVC) busca participants per als grups de treball del cicle de diàlegs “Intel·ligència Artificial, ètica i participació ciutadana” – CVC / Fundació “la Caixa”

interessin

interessin

Saps què és realment la Intel·ligència Artificial? Et fascina? T'inquieta? Les dues coses a la vegada? Sigui quina sigui la teva resposta, ens interessa saber quina és la teva opinió sobre les possibles aplicacions futures de la Intel·ligència Artificial i el seu potencial impacte en la societat.

Ajuda'ns a reflexionar sobre la societat que volem construir entre tots a les diferents sessions de Focus Group del projecte «Intel·ligència Artificial, ètica i participació ciutadana». Uneix-te als nostres grups de treball i podràs assistir al seminari d'un expert en Intel·ligència Artificial i descobrir què és capaç de fer una màquina «intel·ligent», l'impacte que aquesta pot tenir a la societat i l'ètica que gira al seu voltant. Després, dóna'ns la teva opinió sobre el que has escoltat i explica'ns: què en penses al respecte? Quines inquietuds o dubtes et genera? Com creus que els ciutadans hauríem d'influenciar en la regulació d'aquestes tecnologies?

Volem formar grups de treball heterogenis i multidisciplinaris. La participació està oberta a tota mena de públics, sense importar el nivell de formació, el sector o la trajectòria professional dels participants.

Les conclusions extretes dels grups de treball serviran per configurar els diferents debats amb experts. Per assegurar-nos que aquestes conclusions no es perden pel camí, cada debat comptarà amb la presència d'un representant del grup de treball corresponent per poder, d'aquesta manera, reflexionar sobre els dubtes, incerteses i opinions plantejades.

Com participar?

Inscriu-te a través del següent formulari a les sessions que més t&#39

INFORMACIO IMPORTANT