El CEIm IISPV acollirà la 6a Edició del Congrés de Comitès d’Ètica

  • L'IISPV ha guanyat la candidatura per celebrar la 6a Edició del Congrés de Comitès d'Ètica a nivell estatal.
  • El CEIm IISPV, té com a funcions principals vetllar per la protecció dels drets, seguretat i benestar de les persones que participen en projectes de recerca.

El passat 17 i 18  de maig de 2018 es va celebrar a València la 5 Edició del Congrés de Comitès d'Ètica, en aquest s'escollí la seu de celebració del proper congrés. El Comitè d'Ètica d'Investigació (CEIm) de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Vigili (IISPV) ha guanyat la candidatura per ser la seu de celebració de la 6a Edició del congrés de Comitès d'Ètica.

El Congrés tindrà lloc al maig de 2019 i hi acudiran els membres dels Comitès d'Ètica a nivell estatal.

El CEIm IISPV és un grup multidisciplinari de persones que, seguint les recomanacions internacionals sobre ètica en investigació i la legislació actual vigent, en data 1 d'agost 2017 va ser acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El CEIm té com a missió vetllar per la protecció dels drets, seguretat i benestar dels éssers humans que participen en projectes de recerca que els puguin comportar algun risc físic o psicològic i donar-ne garantia pública, avaluant la correcció metodològica, ètica i legal d'aquests projectes i fent el seguiment de la seva realització en els centres inclosos en el seu àmbit d'actuació.

CEIm IISPV

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments