365% Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, un REPTE per a les famílies

idioma=ca&amp

idioma=ca&amp

A casa nostra hi ha centres d'investigació mèdica de molt alt nivell i de referència que necessiten el màxim de recursos pel seu funcionament. És responsabilitat de tots dotar-los d'aquests recursos.

L'emergència sanitària i social que ens ha tocat viure ha posat de manifest la necessitat i la importància de la recerca. El gran impacte que ha suposat per la societat ens ha obert els ulls de la importància de la sanitat a la societat. Ha afectat a tothom, a famílies senceres, a grans i petits, d'una manera o altra, sense distincions, però també ha servit per prendre més consciència col·lectiva.

Des de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) són molts els investigadors que han proposat projectes de recerca i accions orientades a trobar solucions com més aviat millor per la malaltia provocada per la Covid-19, especialment lligades als nostres pacients.

Aquest repte el volem adreçar a totes les famílies del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Posem al seu abast una plataforma per poder fer mecenatge d'una manera senzilla i així col·laborar en la recerca que es fa des de l'IISPV. Una recerca de proximitat, una oportunitat per sumar-se a la RSF (Responsabilitat Social Familiar) un nou concepte al qual volem animar a participar i gaudir a totes les famílies del territori.

La Responsabilitat Social Familiar (RSF) és la disposició voluntària de la família que, com a espai natural de possibilitats socials, afavoreix el desplegament dels seus membres cap als altres.

La conscienciació de les famílies en diferents aspectes de la responsabilitat social és cada vegada més evident, com la salut, que juga un paper molt important en la nostra societat, i està cada vegada més a la consciència de tots.

En aquesta línia, des de la contribució social, es vol donar l'oportunitat a les famílies de contribuir en el mecenatge de l'IISPV.

365 % IISPV – FAMÍLIES

Ens proposem recaptar 36.500 euros per aquest any 2020 a partir de 365 famílies que donin 100 euros cadascuna. I això en 365 hores (15 dies) del 16 al 20 de juny.

Els diners recaptats aniran destinats a l'Institut d'investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Les donacions es poden fer per mitjà de la pàgina web

" target="_self">

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments