L’IISPV forma part de l’aliança AIISEM

MÉS INFORMACIÓ

L’IISPV forma part de l’aliança AIISEM

A través de la convocatòria per Plataformas Instituto de Salud Carlos III de suport a la I+D+i en Biomedicina i Ciències de la Salut, l’IISPV forma part de l’AIISEM (Alianza para Innovación e Industrialización Sanitaria del Eje Mediterráneo).

Aquesta Unitat multicèntrica integrada és el resultat d’un acord entre els centres: IDIBELL, IISPV, IDIAPjGol, IIS La Fe, INCLIVA, FISABIO, ISABIAL, IMIB i IdISBa. La motivació és aprofitar les oportunitats que brinda una aliança de 9 centres de recerca amb la finalitat de construir una cartera d’oportunitats única i amb l’objectiu principal de fomentar la col·laboració amb la indústria. Des d’aquestes 9 entitats que conformen la plataforma, quatre han estat finançades en la convocatòria PT20 (IIS La FE, FISABIO, IDIAPJGol i l’IDIBELL).

L’objectiu principal és la comercialització, transferència i implementació en els Serveis Nacionals de Salut del coneixement desenvolupat en els diferents centres que composen l’AIISEM. Per això es vol:

–  Fomentar la col·laboració amb la indústria
–  Crear un portafoli comú de tecnologies i serveis innovadors
–  Millorar la traslació/implementació de tecnologies als SNS
–  Millorar la capacitació i recursos d’innovació sobretot dels socis amb menys recursos
–  Millorar la coordinació i complementarietat de les respectives unitats d’innovació

AISEEM s’integra com un dels nodes d’ITEMAS, la Plataforma de dinamització i innovació de les capacitats industrials del SNS i la seva transferència efectiva al sector productiu. ITEMAS és una plataforma ISCIII de suport a la R+D+I en Biomedicina i Ciències de la Salut amb l’objectiu principal de dinamitzar de forma efectiva la capacitat industrial generada des del SNS i la transferència real dels resultats de la investigació realitzada dins del SNS al teixit productiu.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

  • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
    Avda, Josep Laporte, 2
    Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
    43204 Reus (Tarragona)
    Tel. (+34) 977 75 93 94
  • Parc Sanitari Joan XXIII
    C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
    Edifici D (Tarragonès)
    43005 Tarragona
    Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos