El grup Nutrició Humana dirigit per Dr. Jordi Salas, col·labora amb l’empresa Votorantim Cimentos per promoure la dieta Mediterrània entre els seus treballadors.

El primer pas del programa 'Dieta Mediterrània + Vida' es basa a fer arribar als treballadors informació adequada sobre alimentació saludable, a través de fulles informatives, xerrades i una plataforma online. En paral·lel, l'empresa llançarà una acció orientada a les persones amb un índex de massa corporal superior a 27, que vulguin adequar el seu pes. Un expert els suggerirà canvis és els seus hàbits d'alimentació i farà seguiment dels progressos dels participants. Aquest programa estarà supervisat per Jordi Salas, professor de la Universitat Rovira i Virgili i un dels experts més prestigiosos en nutrició.

L'exercici físic és un dels pilars bàsics del benestar, per la qual cosa Votorantim seguirà recolzant la pràctica de l'activitat física i de l'esport per part dels seus treballadors. Finalment, l'anàlisi dels resultats de les anteriors iniciatives permetrà avaluar les millores de la salut de la plantilla i ajustar l'eficàcia de noves mesures.

Votorantim Cimentos ha impulsat els hàbits saludables en la seva plantilla des de la seva arribada al mercat espanyol. En 2013 va iniciar un pla, que continua actualment, per prevenir dels principals factors de risc com l'obesitat, la hipertensió, el tabaquisme o el sedentarisme. Ja en 2015 va ser reconeguda per l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball certificant les seves bones pràctiques en la Promoció de la Salut en el Treball.

Jordi Salas ha destacat la dedicació i motivació de l'empresa en la millora de la salut dels seus empleats. "És poc freqüent que una empresa així fomenti el consum d'un patró Dietètic Mediterrani, els beneficis del qual sobre la malaltia cardiovascular i altres malalties metabòliques han estat demostrats amb el major nivell d'evidència científica", ha declarat

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Congressos

COMUNITAT de Transferència CERCA #04

Conferències, Congressos, Convenció

Health Revolution Congress